Antena Meniu Search
x

Marea Britanie: O renumita scoala de bone isi invata elevele sa conduca rapid masinile si le ofera cursuri de karate

Sofat agresiv sau stapanirea perfecta a unui stil de arte martiale sunt doar doua dintre calitatile pe care trebuie sa le aiba. Nu este vorba de agentul 007, ci angajatele unei agentii pentru bone din Londra. Si asta pentru ca tinerele sa poata avea grija ulterior de odraslele vedetelor.

Vezi și

Din 1892, bonele de la Institutul Norland au avut grija de copiii celor privilegiati, intr-un mod traditional. Acum, in 2013, uniformele poate ca sunt la fel, insa felul in care sunt instruite bonele e complet diferit.

Tinerele care vor o cariera in aceasta meserie sunt invatate aici sa conduca masina. Nu intr-un mod traditional pentru ca ele au deja obligatoriu carnet. Fetele invata, in schimb, sa evite paparazzi si sa scape de jurnalisti daca sunt urmarite in timp ce au pe bancheta din spate copiii unor vedete.

Bonele acestui colegiu sunt extrem de bine instruite inclusiv in.arte martiale. Motivul principal: sa stie sa se apere si sa apere copiii de care au grija, in cazul vreunei tentative rapire.

Scoala de bone Norland dureata trei ani, iar la fina,l tinerele sunt cele mai calificate in materie de crescut bebelusi. Nu numai ca au o cultura generala vasta, cunostine si tehnici de educare a celor mici, dar si putin din James Bond, cunoscutul spion britanic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Marea Britanie: O renumita scoala de bone isi invata elevele sa conduca rapid masinile si le ofera cursuri de karate