Antena Meniu Search
x

Mărturiile dureroase ale româncei nevinovate, ţinută în puşcărie de poliţiştii britanici: 'Am cerut toate dovezile'

Caz halucinant în Marea Britanie. O româncă a stat în spatele gratiilor mai bine de un an. Și a fost eliberată după ce s-a constatat că e, de fapt, nevinovată.

Vezi și

Caz halucinant în Marea Britanie. O româncă a stat în spatele gratiilor mai bine de un an. Și a fost eliberată după ce s-a constatat că este, de fapt, nevinovată. După gratii, Petruţa Boşoancă a adus pe lume însă un băieţel. Într-un interviu pentru jurnaliştii britanici de la BBC, românca a declarat că speră ca cei care au comis eroarea colosală să plătească acum pentru coşmarul pe care l-a îndurat 13 luni. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional.

Petruţa Boşoancă a ajuns în arestul Poliţiei în decembrie 2016 după ce a fost acuzată că alături de alte două persoane a adus ilegal o altă româncă în Marea Britanie şi ar fi obligat-o să se prostitueze. Procesul a fost oprit după ce dovezile au pus la îndoială povestea reclamantului. După un an şi o lună, femeia a fost declarată nevinovată şi a fost eliberată din închisoarea Bronzfield.

Petruţa Boşoancă, românca nevinovată:

Încă de la început le-am cerut telefonul meu. Am cerut să văd fotografiile, imaginile de pe camerele de supraveghere, am cerut toate dovezile! Dar lor nu le-a păsat! Aşteptam ca ei să afle adevărul!

Românca a fost arestată când era deja însărcinată, iar în urmă cu cinci luni a adus pe lume un băieţel.

Petruţa Boşoancă, românca nevinovată:

Am mers la spital însoţită de poliţişti în ambulanţă şi în sala de naşteri. Nu mai aveam pe nimeni cu mine. În momentul în care se presupunea că trebuie să fiu fericită, eram fericită, dar şi nefericită, în acelaşi timp. 

În timpul experienţei traumatizante, Petruţa Boşoancă nu a avut pe nimeni alături. Şi asta pentru că a primit interdicţia la vizite de orice fel, în închisoare. 

Petruţa Boşoancă, românca nevinovată:

A fost greu când vedeam că alte fete se duc în camera de vizită şi se întorc cu adevărat fericite că şi-au văzut familiile şi copii, iar eu nu puteam vedea pe nimeni. 

Acum românca speră ca cei care au greşit să plătească. Judecătorii britanici care au analizat cazul au condamnat public erorile comise de pe timpul cercetărilor şi au cerut deschiderea unui dosar penal pentru a ancheta vinovaţii. Un procuror a cerut scuze magistraţilor şi a declarat că anchetarea cazului este "sub standarde".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Mărturiile dureroase ale româncei nevinovate, ţinută în puşcărie de poliţiştii britanici: 'Am cerut toate dovezile'