Antena Meniu Search
x

MĂRTURIA cutremurătoare a unui ROMÂN DESFIGURAT de logodnica sa, care i-a turnat în cap o sticlă de ACID SULFURIC, în timp ce dormea: “Câte vieți trebuie să fie distruse?“ (VIDEO)

La câteva zile după ce Marea Britanie a fost șocată de producerea mai multor atacuri cu acid petrecute în trei cartiere din estul Londrei, un român a dezvăluit, pentru The Mirror, drama prin care trece după ce a fost victima unui astfel de atac.

La câteva zile după ce Marea Britanie a fost șocată de producerea mai multor atacuri cu acid petrecute în trei cartiere din estul Londrei, un român a dezvăluit, pentru The Mirror, drama prin care trece după ce a fost victima unui astfel de atac.

Viața lui Daniel Rotaru s-a schimbat complet, anul trecut, după ce logodnica acestuia i-a turnat acid sulfuric pe față, într-un atac de gelozie.

Românul povestește chiar că fosta prietenă, Katie Leong, i-ar fi făcut o demonstrație cu ce poate face acidul, picurând substanța corozivă pe un cremvuști, pentru a-i demonstra că poate pătrunde în carne.

Pe acelaşi subiect

“Acidul mi-a luat ceva ce nu vor mai primi înapoi niciodată. Nu voi mai fi niciodată cum eram înainte. Nu voi uita niciodată șocul, apoi durerea pe care am simțit-o când acidul mi-a atins pielea și neputința pe care am simțit-o pentru că nu puteam opri totul. Apoi, a urmat descoperirea că viața mea s-a schimbat pentru totdeauna“, a declarat Daniel Rotaru.

Anul trecut, cei doi s-ar fi certat, iar Katie Leong i-a turnat apoi românului, în cap, în timp ce acesta dormea, o sticlă cu 500 de mililitri de acid sulfuric.

După atac, Daniel a stat cinci săptămâni în comă în spital, el fiind supus apoi la zeci de intervenții chirurgicale. Din cauza cicatricilor fizice și psihice, tânărul de 31 de ani s-a gândit de multe ori să se sinucidă, însă șansa i-a surâs în momentul în care a întâlnit-o pe Anna, o lucrătoare la un centru de ajutor, care a avut puterea de a vedea dincolo de rănile lui Daniel, cei doi implicându-se într-o relație.

Românul cere acum, după atacurile cu acid de săptămâna trecută, ca autoritățile britanice să reglementeze într-un fel vânzarea de substanțe corozive.

"Acidul sulfuric nu ar trebui să fie vândut oamenilor, fără o licență. Este atât de simplu să-l cumperi, este scandalos. Câte vieți trebuie să fie distruse până când va fi interzis?", spune revoltat Daniel.

Numărul atacurilor cu acid a crescut dramatic în ultimii ani, de la 261 în 2015 la 458 în 2016, doar în Londra. De la începutul anului, autorităţile londoneze au înregistrat 119 atacuri cu acid în capitala Marii Britanii.

Femeia care l-a atacat pe Daniel Rotaru a fost condamnată la închisoare pe viață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » MĂRTURIA cutremurătoare a unui ROMÂN DESFIGURAT de logodnica sa, care i-a turnat în cap o sticlă de ACID SULFURIC, în timp ce dormea: “Câte vieți trebuie să fie distruse?“ (VIDEO)