Antena Meniu Search
x

O maşină a explodat după ce şoferul a pulverizat odorizant şi a aprins o ţigară

Un tânăr şi-a aruncat maşina în aer, din greşeală, după ce a folosit un odorizant pe bază de aerosoli apoi şi-a aprins o ţigară. În urma exploziei, şoferul a suferit arsuri pe mâini şi pe faţă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 23.12.2019, 10:38

Maşina lui Carl Fisher a fost avariată complet, geamurile s-au spart în urma exploziei
Maşina a explodat în momentul în care tânărul a vrut să îşi aprindă o ţigară - Facebook/Carl Fisher/West Yorkshire Police - Halifax

Un tânăr şi-a aruncat maşina în aer, din greşeală, după ce a folosit un odorizant pe bază de aerosoli apoi şi-a aprins o ţigară. În urma exploziei, şoferul a suferit arsuri pe mâini şi pe faţă.

Carl Fisher, în vârstă de 29 de ani, se afla în trafic, pe o stradă din Halifax, Londra, în momentul în care a avut loc incidentul dramatic, potrivit poliţiei din West Yorkshire.

Bărbatul a pulverizat prea mult odorizant de maşină, fără să deschidă geamurile. Când a vrut să îşi aprindă o ţigară, zece minute mai târziu, vehiculul pur şi simplu a sărit în aer.

Explozia a fost destul de puternică pentru a sparge parbrizul şi ferestrele. În stare de şoc, tânărul a ieşit pe geam din maşina avariată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Din fericire, proprietarul maşinii a suferit răni destul de uşoare, din fericire, căci lucrurile ar fi putut fi mult mai grave” a declarat unul dintre poliţiştii veniţi la faţa locului, potrivit Daily Mail.

Autorităţile îi avertizează pe şoferi să urmeze instrucţiunile cu privire la folosirea odorizantelor de maşină, mai ales cele pe bază de aerosoli, deoarece sunt extrem de inflamabile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » O maşină a explodat după ce şoferul a pulverizat odorizant şi a aprins o ţigară