Antena Meniu Search
x

O mașină a intrat în mulțime în orașul Manchester. Cel puțin cinci victime

O mașină a intrat în mulțime în sud-vestul  orașului Manchester. Sunt 5 persoane rănite, anunță poliția britanică. Șoferul a fugit imediat după ce a comis fapta.

O mașină a intrat în mulțime în sud-vestul  orașului Manchester. Sunt 5 persoane rănite, anunță poliția britanică. Șoferul a fugit imediat după ce a comis fapta.

Poliția din Manchester spune că mașina a intrat în mulțimea de pietoni  aproape de ora locală 22.00 (24.00, ora României). Anchetatorii spun însă că, deocamdată, nu sunt motive care să indice că a fost un atac terorist.

”La ora 21.50 poliția a fost alertată să intervină pe Șoseaua Europa, în zona Trafford Park, în urma informației că o mașină a lovit mai mulți pietoni”, se afirmă în comunicatul poliției.

”Oamenii au zburat în toate direcțiile”

Potrivit medicilor, cei cinci răniți sunt în stare foarte gravă. Patru ambulanțe au fost trimise pentru salvarea victimelor.

”Mașina a lovit 5 sau 6 persoane. Oamenii au zburat în toate direcțiile. Am văzut un bărbat aruncat într-un tufiș, iar o femeie avea răni la cap”, povestește un martor, pentru ziarul Manchester Evening News.

Operațiune pentru prinderea șoferului

Șoferul, în schimb, a fugit după impact, iar poliția a declanșat o amplă operațiune pentru identificarea și prinderea lui.

Mai multe străzi au fost blocate în Trafford Park, zonă din sud-vestul orașului Manchester, iar echipajele de poliție au instalat filtre. Un elicopter a fost trimis, de asemenea, pentru a participa la operațiune.

Zona unde a avut loc tragicul impact este cunoscută de localnici pentru cursele ilegale de mașini ori pentru amatorii de drifturi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » O mașină a intrat în mulțime în orașul Manchester. Cel puțin cinci victime