Antena Meniu Search
x

Șoc și durere la Iași, după moartea unui medic veterinar de 27 de ani. Iulian a pierit în chinuri groaznice din cauza unui antibiotic folosit la o fermă de porci din Danemarca (Video)

Noi detalii apar în cazul decesului lui Iulian Echimov, un medic veterinar de 27 de ani din Bratelti, judetul Iasi, care a pierit din cauza unei boli grave contactate după ce a muncit la o fermă de porci din Danemarca.

Noi detalii apar în cazul decesului lui Iulian Echimov, un medic veterinar de 27 de ani din Bratești, judetul Iași, care a pierit din cauza unei boli grave contactate după ce a muncit la o fermă de porci din Danemarca.

Iulian a muncit timp de doi ani la o fermă de porci din Danemarca.

În noiembrie anul trecut, a început să se simtă rău și a fost internat la un spital. Pentru că starea sa se înrăutățea, tânărul a revenit în țară, fiind internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

Medic veterinar din Iasi, mort din cauza unui antibiotic
Pe acelaşi subiect

După câteva luni în care s-a plimbat între spitalele din Danemerca și România, un profesor doctor i-a pus diagnosticul de Sindrom Lyell, o boală caracterizată prin căderea totală a primelor straturi ale epidermei.

Medicii i-ar fi spus că boala a dezvoltat-o în urma contactului prelungit la un antibiotic foarte puternic, denumit Tylosin, pe care îl adauga în mâncarea porcilor de la ferma din Danemarca.

Afecțiunea i-a provocat dureri groaznice și o moarte chinuitoare.

Potrivit certificatului de deces al tânărului, moartea a fost cauzată de insuficiența multiplă a organelor.  Însă, la cauze sunt trecute Sindrom Lyell și expunerea repetată la antibioticul Tylosin.

Întreaga comunitate este șocată de moartea tânărului medic veterinar, iar familia cere dreptate.

Iulian Echimov va fi înmormântat duminică, chiar de ziua tatălui său. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Șoc și durere la Iași, după moartea unui medic veterinar de 27 de ani. Iulian a pierit în chinuri groaznice din cauza unui antibiotic folosit la o fermă de porci din Danemarca (Video)