Antena Meniu Search
x

Video Meghan Markle și Prințul Harry, în vizită la o şcoală generală din New York. Ducesa de Sussex le-a citit copiilor un poem scris de ea

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, îşi continuă vizita la New York, unde s-au întâlnit cu elevii unei şcoli generale. Mulţi dintre elevi provin din familii fără locuinţă permanentă.

de Redactia Observator

la 25.09.2021, 11:58

Vezi și

Ducesa de Sussex le-a citit un poem scris de ea pentru soţul său, la naşterea primului lor copil. Ea a dăruit şcolii exemplare din cartea sa, dar şi alimente, materiale medicale şi obiecte de igienă. Cei doi vor dona şi o maşină de spălat pentru ca elevii să aibă mereu haine curate.

Atât Meghan şi Harry cât şi copiii şi profesorii au purtat permanent măşti. Ei participă astăzi la un mare concert menit să colecteze fonduri pentru limitarea încălzirii globale, combaterea sărăciei şi distribuirea vaccinurilor în ţările sărace.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Meghan Markle și Prințul Harry, în vizită la o şcoală generală din New York. Ducesa de Sussex le-a citit copiilor un poem scris de ea