Antena Meniu Search
x

Melania Trump a devenit ajutor de Moş Crăciun. Prima Doamnă a lumii a împărţit cadouri copiilor din familii greu încercate

Prima doamnă a Statelor Unite a devenit ajutor de Moş Crăciun. Melania Trump a împărţit daruri copiilor din familiile greu încercate anul acesta.

Vezi și

Prima doamnă a Statelor Unite a devenit ajutor de Moş Crăciun. Melania Trump a împărţit daruri copiilor din familiile greu încercate anul acesta, la o bază militară din Washington.

Într-o haină scurtă, verde, şi pantaloni crem asortaţi cu o pereche de cizme cu toc, Melania Trump a arătat cum nu se poate mai pregătită de sărbători. Prima doamnă a ajuns la baza militară din Washington cu  o misiune clară: să ajute soldaţii să împartă daruri copiilor greu încercaţi de soartă. Alături de familiile lor, cei mici au rămas sub cerul liber după ce uraganele, inundaţiile şi incendiile de vegetaţie le-au distrus locuinţele anul acesta. 

Melania Trump: "Fac apel la americani să continue să doneze, în spiritul Crăciunului, şi de Anul Nou şi după asta."

Programul "Jucării pentru copii" datează din 1940, iar Melania a părut fericită în mijlocul celor mici. La rândul ei mamă a unui băiat în vârstă de 10 ani, prima doamnă a promis încă din campania electorală că vrea să se implice în campanii care privesc educaţia şi ajutorarea celor mici.  Săptămâna trecută, ea a vizitat un spital de copii din Washington. A vorbit cu micuţii bolnavi, le-a citit poveşti şi le-a făcut mărturisiri despre copilăria ei din Slovenia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Melania Trump a devenit ajutor de Moş Crăciun. Prima Doamnă a lumii a împărţit cadouri copiilor din familii greu încercate