Antena Meniu Search
x

Şapte membri ai unei grupări, filmaţi când iau la bătaie cinci participanţi la o petrecere (Video)

Autorităţile din Manchester, Marea Britanie, sunt în alertă maximă, după ce au apărut imagini cu şapte bătăuşi care atacă şi lovesc fără milă mai mulţi participanţi la o petrecere de logodnă.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 22.06.2019, 10:54

Cei şapte bătăuşi din Manchester sunt încă în libertate
Bătăuşii i-au umplut de sânge pe cei cinci participanţi la petrecere - The Sun

Autorităţile din Manchester, Marea Britanie, sunt în alertă maximă, după ce au apărut imagini cu şapte bătăuşi care atacă şi lovesc fără milă mai mulţi participanţi la o petrecere de logodnă.

Incidentul s-a produs în urmă cu aproape două luni, dar abia acum au ieşit detalii la iveală, victimele temându-se să depună plângere pe motiv că agresorii s-ar putea răzbuna, mai ales că ei sunt încă în libertate.

Conform The Sun, cinci persoane participaseră la o petrecere dată într-un club de noapte, cu ocazia unei logodne.

La ieşirea din local, cele cinci persoane au fost atacate de grupul de şapte bătăuşi care le-au lovit fără milă cu pumnii şi picioarele şi le-au călcat pe cap pe victime.

Imaginile sunt îngrozitoare, atacatorii neavând milă faţă de victime nici când acestea ajung la pământ.

Trei persoane au fost internate la spitale, în urma acestui atac violent, două dintre victime fiind în stare mai gravă. Un bărbat s-a ales cu leziuni pe creier, în timp ce un altul a suferit o comoţie şi o fractură la nivelul feţei.

Poliţiştii susţin că atacatorii nu au fost provocaţi şi au rămas uimiţi de gradul de violenţă surprins de camerele de supraveghere din zonă.

De asemenea, oamenii legii recunosc că atacatorii trebuiau reţinuţi până acum, dar sunt încrezători că aceştia vor ajunge curând după gratii, graţie imaginilor prezentate sâmbătă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Şapte membri ai unei grupări, filmaţi când iau la bătaie cinci participanţi la o petrecere (Video)