Antena Meniu Search
x

Video Mercedes-AMG E63S Facelift, furat în mai puțin de 30 de secunde. Momentul în care hoțul fuge cu bolidul, din parcarea unui complex de lux din Chişinău, a fost filmat

Camerele de suparveghere ale unui complex rezidențial de lux din Chișinău au surprins momentul în care un Mercedes-AMG E63S Facelift, de peste 100.000 de euro, este furat în mai puțin de jumătate de minut. Bolidul este unic în țară, iar proprietarul a cerut ajutorul poliției, dar și oamenilor, pentru a-și recupera mașina.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.08.2023, 11:30

Vezi și

Bolidul a fost furat din parcarea complexului rezidențial de lux Oasis din Chișinău, miercuri, 2 august, la ora 11 seara. Momentul în care hoțul rcă în bolid și pleacă cu el, în mai puțin de 30 de secunde, a fost filmat de camerele de supraveghere. 

Proprietarul avea ambele chei la el, maşina era încuiată, dar individul a reuşit totuşi să o deschidă şi să o pornească, fără vreo forţare mecanică. "Cel mai probabil, e vorba de o clonare electronică a cheii, prin interceptarea, amplificarea şi retransmiterea semnalelor", scriu cei de la piataauto.md.

Bolidul ar fi unic în Moldova

Cel care deține bolidul spune că maşina sa ar fi fost văzută în seara aceleiași zile pe traseul Hânceşti. Omul atenționează că ar putea să nu mai aibă inscripţii pe ea, însă modele E-Class AMG, din această generaţie (W213 Facelift) şi în asemenea culoare nu ar mai exista în Moldova, prin urmare, dacă apare unul pe stradă, e foarte probabil să fie cel furat.

Pe acelaşi subiect

Acesta a publicat şi câteva imagini din arhiva sa cu maşina din diverse unghiuri, inclusiv fără inscripţii şi cere ajutorul cetățenilor pentru a o găsi. 

Conform publika.md, plângerea la poliție privind furtul a fost făcută ieri, în jurul orei 14.00.

Mercedes-AMG E63S este propulsat de un motor V8 dublu turbo de 4,0 litri, dezvoltă 604 CP și un cuplu de 850 Nm, accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3,4 secunde, iar viteza maximă pe care o atinge este de 298 km/oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Mercedes-AMG E63S Facelift, furat în mai puțin de 30 de secunde. Momentul în care hoțul fuge cu bolidul, din parcarea unui complex de lux din Chişinău, a fost filmat