Antena Meniu Search
x

Meryl Streep, acuzată că ştia despre abuzurile producătorului Harvey Weinstein şi că nu a luat niciodată atitudine

Meryl Streep este acuzată că ştia de abuzurile sexuale ale lui Harvey Weinstein şi că nu a luat niciodată atitudine.

Vezi și

Un poster menit să o atace pe Meryl Streep a fost afişat pe străzile din Los Angeles. În poză, actriţa apare alături de Harvey Weinstein, iar pe faţa ei este desenat hashtagul "ea ştia".

Afişele au apărut la o zi după ce Streep a declarat că producătorul a profitat de popularitatea sa şi de faptul că a lucrat cu ea, pentru a-şi atrage victimele.

Posterul a fost afişat în mai multe locaţii din Los Angeles, la o zi după ce Meryl Streep a declarat că nu a ştiut despre comportamentul scandalos al lui Weinstein, pe vremea când lucra cu el.

Actriţa a declarat că producătorul avea mai multă nevoie de ea decât avea ea de el şi că a făcut în aşa fel încât ea să nu afle despre scandalurile în care era implicat.

Câştigătoarea mai multor premii Oscar a precizat că asocierea lui Harvey Weinstein cu numele ei i-a adus acestuia multă credibilitate, pe care a folosit-o să atragă numeroase tinere care îşi doreau o carieră în lumea artistică. 

Declaraţia actriţei a fost un răspuns la criticile aduse acesteia de Rose McGowan, care a acuzat-o pe Meryl Streep că a lucrat în repetate rânduri cu producătorul acuzat de hărţuire sexuală. McGowan a declarat că ea însăşi a fost victima lui Weinstein care ar fi violat-o. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Meryl Streep, acuzată că ştia despre abuzurile producătorului Harvey Weinstein şi că nu a luat niciodată atitudine