Antena Meniu Search
x

Fetiţă abandonată la naştere, mesaj tulburător pentru mama ei: "Te iubesc, ştiu că nu a fost vina ta"

Jessica, o fată de numai 14 ani, din Sydney, a oferit o lecţie de viaţă cu mesajul transmis pentru mama ei, care a abandonat-o la naştere.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 08.04.2019, 23:26

Jessica vrea neapărat să-şi cunoască mama naturală
Jessica a transmis emoţionantul mesaj prin intermediul unei emisiuni de televiziune - 9 News

Jessica, o fată de numai 14 ani, din Sydney, a oferit o lecţie de viaţă cu mesajul transmis pentru mama ei, care a abandonat-o la naştere.

Jessica s-a născut în 2005, iar mama ei naturală nu a putut fi identificată nici până în ziua de astăzi. Nu se ştie exact unde a fost născută fata, însă la opt ore de când a născut-o, mama ei s-a prezentat cu pruncul la Spitalul Liverpool din sud-vestul oraşului Sydney.

Fetiţă abandonată în spital, mesaj tulburător pentru mama ei

Conform 9 News, femeia a cerut ajutorul doctorilor, însă după câteva minute s-a făcut nevăzută, abandonându-şi fetiţa.

Autorităţile au întreprins toate demersurile necesare pentru a o găsi pe mama Jessicăi, însă acţiunea a fost fără succes.

Între timp, fata a fost adoptată de o altă familie. Ajunsă la 14 ani, Jessica îşi doreşte să-şi cunoască mama naturală.

A profitat de apariţia ei la o cunoscută emisiune de televiziune şi a predat o adevărată lecţie de viaţă cu mesajul public transmis pentru mama ei naturală: "Nu a fost vina ei. Nu ştiu dacă au existat motive externe sau altfel de motive, dar sunt convinsă că nu a fost vina ei. Te iubesc, deşi nu te-am cunoscut niciodată. Ai curaj şi hai să ne întâlnim".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Fetiţă abandonată la naştere, mesaj tulburător pentru mama ei: "Te iubesc, ştiu că nu a fost vina ta"