Antena Meniu Search
x

#Metoo. Asia Argento rupe tăcerea. Actriţa italiană a vorbit deschis despre abuzurile pe care a fost nevoită să le îndure

Încă o declaraţie şocantă îl înfierează pe Harvey Weinsten, producătorul acuzat de harţuire sexuală.

Vezi și

Încă o declaraţie şocantă îl înfierează pe Harvey Weinsten, producătorul acuzat de harţuire sexuală. O actriţă italiană îl caracterizează drept cel mai mare prădător sexual din istorie. Mărturiile dureroase ale vedetelor de la Hollywoood au generat o campanie de proporţii în mediul online împotriva hărţuirii sexuale. Sub hashtagul Mee Too, zeci de tinere din întreaga lume, dar şi sportive celebre, povestesc acum experienţele cutremurătoare prin care au trecut.

Asia Argento rupe tăcerea. Actriţa italiană a vorbit deschis despre abuzurile pe care a fost nevoită să le îndure, încă din adolsecenţă. La vârsta de 16 ani, tânăra a devenit pentru prima oară victima unui abuz sexual. Experienţele traumatizante nu s-au oprit acolo. În 1997, Asia urma să îl întâlnească pe Harvey Weinstein. Bărbatul pe care îl consideră acum unul dintre cei mai mari agresori din istorie.

Asia Argento se afla în camera de hotel a producătorului hollywoodian. Cei doi purtau o conversaţie prietenească. La un moment dat, situaţia a căpătat o întorsătură dramatică. Harvey s-a dus la toaletă de unde a ieşit îmbrăcat într-un halat. Bărbatul i-a cerut actriţei să îi facă un masaj. 

Asia a devenit una dintre primele victime care au facut cunoscute abuzurile lui Weinstein. Rând pe rând, zeci de vedete, printre care şi Angelina Jolie au rupt tăcerea. Poveştile actriţelor au făcut înconjurul lumii. Alyssa Milano a înfiinţat, astfel, o campanie online împotriva hărţuirii sexuale. Sub hashtagul #metoo, tinere din toată lumea, inclusiv din România s-au alăturat demersului.

Astăzi, celebrităţi din lumea sportului fac mărturii şocante. Gimnasta McKayla Maroney, campioană olimpică la Londra a mărturisit că a fost abuzată sexual de fostul medic al echipei de gimnastică a Statelor Unite. Iar ucraineanca Tatiana Guțu, dublă campioană olimpică la gimnastică artistică îl acuză pe fostul său coleg de echipă că ar fi violat-o când avea doar 15 ani. Scandalul a atins şi cea mai mare companie de comerţ american online. Şeful studiourilor Amazon ,acuzat de hărţuire sexuală a demisionat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » #Metoo. Asia Argento rupe tăcerea. Actriţa italiană a vorbit deschis despre abuzurile pe care a fost nevoită să le îndure