Antena Meniu Search
x

MH370, o nouă teorie! Moartea ÎNGROZITOARE a pasagerilor a fost premeditată

În martie, 239 de pasageri ai zborului MH370 au pierit nevinovaţi! O nouă teorie susţine că aceştia și-au pierdut cunoștința înainte că pilotul să deraieze în mod intenționat în mare

În martie, 239 de pasageri ai zborului MH370 au pierit nevinovaţi! O nouă teorie susţine că aceştia și-au pierdut cunoștința înainte că pilotul să deraieze în mod intenționat în mare

Dat fiind ca autorităţile nu au reuşit să afle ce s-a întâmplat cu misteriosul avion, apar din ce în ce mai multe teorii conspirative. Conform uneia dintre ele, pasagerii zborului MH370 au murit din cauza lipsei de oxigen, înainte că pilotul să efectueze o deviere controlată în Oceanul Indian.

Investigatorul accidentului aerian, Ewan Wilson, crede că cele 239 de persoane și-au pierdut cunostința cu până la patru ore înainte ca avionul Boeing 777 să dispară în valuri.

Wilson, fondatorul Kiwi Airlines și el însuși pilot de avion comercial, spune că a ajuns la concluzia aceasta, după ce a luat în calcul fiecare scenariu alternativ imaginabil. Acesta crede că cel mai probabil scenariu este că pilotul Zaharie Ahmad Shah a depresurizat deliberat cabină, lăsându-i pe toţi fără aer. Deși măștile cu oxigen ar fi căzut automat din scaune, rezervele de oxigen sunt limitate pentru doar 20 minute.

Cursa operată de Malaysia Airlines cu un Boeing 7777 pe traseul Kuala Lumpur - Beijing a fost dată dispărută pe 8 martie 2014, cu 239 de oameni la bord.

În Boeing, se aflau 227 de pasageri şi 12 membri ai echipajului. Familiile pasagerilor, în majoritate de origine chineză, au cerut autorităţilor ca toate informaţiile investigaţiei să fie făcute publice. Unele rude au cerut acest lucru pentru a folosi informaţiile respective într-o investigaţie privată, cu experţi independenţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » MH370, o nouă teorie! Moartea ÎNGROZITOARE a pasagerilor a fost premeditată