Antena Meniu Search
x

Video Michael Jordan a împlinit dorinţele a sute de copii din întreaga lume. A donat 10 milioane de dolari de ziua lui de naștere

Michael Jordan îşi sărbătoreşte ziua de naştere cu o donaţie. Mâine, odată cu împlinirea vârstei de 60 de ani, fostul baschetbalistul va dona 10 milioane de dolari către o fundaţie caritabilă care îndeplineşte dorinţe pentru copii cu boli grave.

de Redactia Observator

la 16.02.2023, 21:47

Vezi și

"Nu mă pot gândi la un cadou mai bun, decât să aduc puţină magie într-o perioadă atât de grea din viaţa lor", a spus sportivul. 

Este cea mai mare donaţie primită vreodată de la o persoană în istoria de 43 de ani a organizaţiei. Prin această donaţie, Jordan speră că îi va inspira pe alţii să ajute la îndeplinirea dorinţelor copiilor.

În ultimii 34 de ani, a fost o onoare să colaborez cu Make-A-Wish şi să ajut să aduc zâmbet şi fericire atâtor copii”, a spus Jordan într-un comunicat de presă. „Să fiu martor al puterii şi rezistenţei lor într-o perioadă atât de grea din viaţa lor a fost cu adevărat o inspiraţie”, a adăugat el, relatează News.ro

Jordan a împlinit dorinţele a sute de copii din întreaga lume

Jordan, acum proprietarul Charlotte Hornets din NBA, a susţinut pentru prima dată Make-A-Wish în 1989. El a împlinit dorinţele a sute de copii din întreaga lume. Jordan a fost numit Ambasador şef al dorinţelor Make-A-Wish în 2008 pentru „impactul care a dus la schimbarea vieţii unor copii şi familiile acestora”.

Nu mă pot gândi la un cadou de ziua de naştere mai bun decât să-i văd pe alţii alături de mine în sprijinul Make-A-Wish, astfel încât fiecare copil să experimenteze magia de a-şi îndeplini dorinţa”, a spus Jordan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Michael Jordan a împlinit dorinţele a sute de copii din întreaga lume. A donat 10 milioane de dolari de ziua lui de naștere