Antena Meniu Search
x

"Mi-e foame. Poţi să-mi dai ceva de mâncare?" Experimentul care schimbă felul în care vezi oamenii

Un bărbat s-a gândit să facă un experiment cu oamenii dintr-un fast food iar apoi cu oamenii fără adăpost.

 Un bărbat s-a gândit să facă un experiment cu oamenii dintr-un fast food iar apoi cu oamenii fără adăpost. Mai exact, el a vrut să vadă cum reacţionează aceştia atunci când o persoană flămândă le cere de mâncare. Apoi a repetat experimentul şi cu persoanele care nu au adăpost.

Astfel, în primă fază tânărul intră într-un restaurant în care oamenii mănâncă liniştiţi la mese. "Mi-e foarte foame. Îmi poţi da ceva de mâncare? Nu am niciun ban", îi întreabă pe aceştia. Reacţia oamenilor este dureroasă. Aceştia îl privesc pe tânăr cu indiferenţă şi refuză să împartă mâncarea.

În a doua parte a clipului bărbatul merge pe stradă. Aici un prieten al tânărului îi ofere ceva de mâncare unui om al străzii. Apoi bărbatul îl roagă pe cerşetor să împartă hrana cu el. De această dată, omul străzii nici nu stă pe gânduri şi îi dă tânărului o parte din bucatele lui.

"Uneori, cei care au puţin oferă mai mult. Ne câştigăm traiul din ceea ce primim, dar ne facem viaţa din ceea ce oferim" este concluzia finală a clipului. Filmul a strâns deja peste un million de aprecieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » "Mi-e foame. Poţi să-mi dai ceva de mâncare?" Experimentul care schimbă felul în care vezi oamenii