Mihai Gâdea a fost jurat la premiile Emmy, la New York

Publicat: 21.11.2017, 19:44.
Actualizat: 21.11.2017, 22:18

Cele mai bune producţii de televiziune realizate în afara Statelor Unite au fost premiate, aseară, în New York.

Cele mai bune producţii de televiziune realizate în afara Statelor Unite au fost premiate, aseară, în New York. Moderatorul emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gâdea, a fost prezent în calitate de jurat la International Emmy Awards.

Gala a fost acaparată de producţiile europene. Brazilia, ţară care a avut cele mai multe nominalizări, a încheiat seara cu un eşec. Trofeul pentru cel mai bun actor a fost câştigat de Kenneth Branagh , care joacă în serialul britanic Wallander, iar premiul pentru cea mai bună actriţă i-a revenit Annei Friel, pentru interpretarea din producţia Marcella.

"Exodus: Călătoria noastră în Europa" a obţinut distincţia la categoria cel mai bun documentar.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului. Ucraina exclude orice ofensivă, Zelenski s-a dus pe linia frontului
1
Extern • pe 09.04 la 18:51

Conflictul din Donbas este pe punctul de a se transformat într-un război total între Ucraina şi Rusia. Kremlinul a trimis la frontieră cel mai mare număr de trupe din ultimii şapte ani. Moscova ameninţă Kievul că un război ar aduce începutul sfârşitului pentru statului ucrainean. Aliaţii au reacţionat, iar Statele Unite iau în considerarea trimiterea de nave de război în Marea Neagră în următoarele săptămâni pentru a demonstra susţinerea pentru Ucraina din partea NATO.