Antena Meniu Search
x

Mila Kunis şi Ashton Kutcher mai vor un copil

Le place rolul de părinţi şi vor să îşi mărească familia! Mila a născut luna trecută o fetiţă şi este o mămică foarte atentă. Acum vrea să dea jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii

Le place rolul de părinţi şi vor să îşi mărească familia! Mila Kunis şi Ashton Kutcher mai vor un copil. Mila a născut luna trecută o fetiţă şi este o mămică foarte atentă. Acum vrea să dea jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii

Anul viitor, Mila şi Ashton intenţionează să se căsătorească. Mila Kunis şi Ashton Kutscher sunt foarte fericiţi de când în viaţa lor a apărut Wyatt. Se simt atât de bine în rolul de părinţi, încât nu le-a luat mult timp să se hotărască să îi mai facă un copil.

Milla este entuziasmată şi îşi dedică timpul noului membru al familiei. Cu toate acestea, frumoasa actriţă vrea să aibă din nou forma de altădată. Face exerciţii şi ţine un regim strict. Mila şi Ashton au şi alte planuri pentru viitor. Vor să se căsătorească. Ei s-au logodit în februarie, anul acesta, după o relaţie care a durat doi ani de zile.

Ashton Kutscher a mai fost căsătorit, timp de şapte ani, cu Demi Moore. Divorţul a fost unul foarte complicat şi a durat mai bine de un an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Mila Kunis şi Ashton Kutcher mai vor un copil