Antena Meniu Search
x

Militarii români aflaţi la Jocurile Invictus de la Toronto au ajuns în finală, unde îi vor întâlni pe cei din SUA!

Militarii români aflaţi la Jocurile Invictus de la Toronto sunt aproape de un nou succes. Echipa de tir cu arc a ajuns în finală, acolo unde va întâlni SUA.

Vezi și

Militarii români aflaţi la Jocurile Invictus de la Toronto sunt aproape de un nou succes. Echipa de tir cu arc a ajuns în finală, acolo unde va întâlni Statele Unite ale Americii. Şanse mari la medalie are şi Ionuţ Butoi, calificat şi el în finala competiţiei individuale de tir cu arcul.

Echipa României la tir cu arcul a reuşit să treacă de reprezentanta Australiei şi se află în lupta pentru marele trofeu. Ne vom lupta cu militarii din America. 

Şi nu este singura veste bună de la Toronto. 

Claudiu Ionuţ Butoi, plutonier al Batalionului 30 Vânători de Munte Dragoslavele, din Câmpulung, a reuşit să se califice în finala individuală de tir cu arcul. Ionuţ a fost rănit în urmă cu 9 ani, în Afganistan, într-o explozie. Soţia i-a fost alături în toţi aceşti ani. 

Îl susţine şi acum, la Toronto. Alături de ei se află şi Oana Blandea, o voluntară româncă stabilită în Canada. 

Michael Burns, CEO la Jocurile Invictus Toronto. "Suntem foarte bucuroşi că România se află aici. Aţi servit alături de bărbaţii şi femeile noastre în trecut. E un lucru special că sunteţi alături de noi acum."

Antena 3 şi Asociaţia Povestaşii i-au ajutat pe militarii răniţi în teatrele de război să ajungă în premieră la Jocurile Invictus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Militarii români aflaţi la Jocurile Invictus de la Toronto au ajuns în finală, unde îi vor întâlni pe cei din SUA!