Antena Meniu Search
x

Video Minge uriaşă de foc, după prăbuşirea unui avion de mici dimensiuni, în California: Cele patru persoane aflate la bord au murit pe loc

Accident aviatic cumplit în nordul Californiei. Un avion privat de mici dimensiuni s-a prăbuşit lângă un teren de golf, iar în momentul impactului cu solul a explodat şi s-a transformat într-o minge uriaşă de foc.

de Redactia Observator

la 28.07.2021, 08:32

Vezi și

Toate cele patru persoane care se aflau la bord, şi pe care anchetatorii nu au reuşit încă să le identifice, au murit în accidentul aviatic.  

Au murit pe loc

Avionul încerca o aterizare pe un aeroport din zonă, când oficialii au observat că pierde din altitudine într-o zonă împădurită adiacentă aeroportului, lângă terenul de golf.

Accidentul aviatic a provocat şi un mic incendiu forestier, pe care autorităţile l-au stins înainte ca flăcările să se extindă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri externe » Minge uriaşă de foc, după prăbuşirea unui avion de mici dimensiuni, în California: Cele patru persoane aflate la bord au murit pe loc