Antena Meniu Search
x

Mini Cooper lovit pe autostradă de un Audi, în Italia. Șoferul bolidului își vede de drum, mașina se izbește de parapeți (Video)

O mașină care încerca să schimbe banda de mers a fost lovită pe o autostradă din Italia de un șofer care nici măcar nu a oprit să vadă ce se întâmplă în urma lui. Nimeni nu ar fi știut ce s-a petrecut cu adevărat dacă în spatele lor nu ar fi fost o Tesla echipată cu camere video.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 28.07.2020, 13:21

Mini Cooper lovit pe autostradă de un Audi, în Italia
Mini Cooper lovit pe autostradă de un Audi, în Italia - Captura YouTube
  • Șoferul din Audi lovește în viteză, din lateral, un Mini Cooper și își vede de drum.
  • Totul a fost filmat de o Tesla care se afla în spatele lor, iar imaginile au ajuns la poliție.

În imagini se vede cum șoferița din Mini Cooper de culoare albă încearcă să schimbe banda de mers, fără să semnalizeze acest lucru, și este lovită din lateral de un Audi care gonea pe autostradă, strecurându-se printre celelalte mașini de parcă s-ar fi aflat într-o cursă.

Șoferița din Mini One pierde controlul direcției și lovește parapeții. Din fericire, nu a suferit răni grave.

Totul a fost filmat de o Tesla care se afla în spatele lor, iar imaginile au ajuns la poliție și pe internet, pe un grup dedicat șoferilor de Tesla.

Șoferul de Tesla a reținut și numărul de înmatriculare al break-ului negru și a făcut un zoom în cadrul în care se poate observa inclusiv chipul șoferului, ceea ce a ușurat sarcina polițiștilor.

Poliția l-a identificat deja pe fugar și a demarat o anchetă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Mini Cooper lovit pe autostradă de un Audi, în Italia. Șoferul bolidului își vede de drum, mașina se izbește de parapeți (Video)