Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Ministrul Turismului din Spania a primit un cuțit acoperit cu pete roșii, într-un plic anonim

Ministrul spaniol al turismului, Reyes Maroto, a primit prin poștă un cuțit acoperit cu pete roșii, a declarat luni o sursă a Ministerului de interne, la câteva zile după ce alți înalții oficiali ai securității și liderul partidului Unidas Podemos au primit amenințări cu moartea.

de Ana Maria Ghiarasim

la 26.04.2021 , 15:09

Ministrul Turismului din Spania a primit un cuțit într-un plic anonim,
Ministrul Turismului din Spania a primit un cuțit într-un plic anonim, - Hepta

O anchetă a fost deschisă, a spus sursa, fără a oferi mai multe detalii. Potrivit Reuters, o altă sursă a prezat că nu este clar dacă petele roșii de pe cuțit erau de sânge sau vopsea.

Amenințări cu moartea la adresa mai multor oficiali spanioli

Săptămâna trecută, ministrul de interne Fernando Grande-Marlaska, liderul partidului Podemos (stânga radicală), Pablo Iglesias, şi şefa Gărzii Civile, Maria Gamez, au primit scrisori de ameninţare ce conţineau gloanţe.

Articolul continuă după reclamă

”Soţia ta, părinţii tăi şi tu sunteţi condamnaţi la pedeapsa capitală, timpul tău se scurge”, este mesajul primit de Pablo Iglesias în scrisoarea anonimă, conform unei fotografii postate de acesta pe Twitter.

Pe acelaşi subiect

El a postat şi o fotografie cu patru gloanţe şi plicul scrisorii primite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vineri, șeful guvernului spaniol, Pedro Sanchez, a condamnat ameninţările cu moartea adresate înalților oficiali ai statului și a spus că justiția și democrația vor învinge violența.

Ana Maria Ghiarasim Like

Ana-Maria Ghiarasim are o experienţă în presa online de mai bine de 10 ani, iar din martie 2020 este Editor de Content la Observatornews.ro. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Ministrul Turismului din Spania a primit un cuțit acoperit cu pete roșii, într-un plic anonim