Antena Meniu Search
x

Trei minori români au bătut o fată de 18 ani într-un tren din Germania

Poliţia germană a reţinut trei minori români cu vârste cuprinse între 11 şi 13 ani. Aceştia sunt acuzaţi că au hărţuit şi bătut o fată de 18 ani într-un tren care plecase dinspre Unna în direcţia Dortmund.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 03.05.2019, 19:03

Minorii români au fost reţinuţi de poliţie
Din gara din Unna a plecat trenul în care s-a produs incidentul - Rundblick Unna

Poliţia germană a reţinut trei minori români cu vârste cuprinse între 11 şi 13 ani. Aceştia sunt acuzaţi că au hărţuit şi bătut o fată de 18 ani într-un tren care plecase dinspre Unna în direcţia Dortmund.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile. Conform Rundblick Unna, minorii români se aflau în gara din Unna unde colorau mai mulţi pereţi cu spray-uri.

Minorii au bătut-o pe fată într-un tren

La un moment dat, minorii au pus ochii pe o tânără de 18 ani care aştepta sosirea trenului. Băieţii au început să o hărţuiască pe fată. Aceasta a încercat să scape de ei, dar fără succes.

Pe acelaşi subiect

Tânăra s-a urcat în trenul spre Dortmund, în speranţa că va scăpa de atacatori, însă aceştia au urmat-o şi s-au aşezat lângă ea.

Băieţii au devenit din ce în ce mai insistenţi şi, la un moment dat, unul dintre ei i-a pus mâna pe sâni. Fata s-a ridicat şi a vrut să plece.

Minorii au hărţuit-o pe fată înainte să o bată

Un alt băiat i-a pus mâna pe fund, moment în care fata l-a pălmuit. Aţâţaţi de curajul fetei, băieţii au pus-o la pământ şi au început să o lovească cu pumnii.

Din fericire, unul dintre pasageri a intervenit şi i-a îndepărtat pe atacatori. Minorii români au fost reţinuţi de forţele de ordine.

Poliţiştii au stabilit că aceştia sunt domiciliaţi în Dortmund, dar nu au reuşit să dea de părinţii lor, astfel că băieţii vor rămâne într-o instituţie a statului.

Localnicii, îngrijoraţi după ce trei minori români au bătut o fată în Germania

Unul dintre martori a făcut public incidentul în mediul online, moment în care mama fetei atacate a intervenit şi a precizat că aceasta este îngrozită.

Victima a prezentat mai multe vânătăi şi zgârieturi. Localnicii susţin că sunt îngrijoraţi dacă au început să cadă victime inclusiv în faţa unor minori.

Mai mult, oamenii se întreabă ce s-ar fi întâmplat dacă în zonă nu era nimeni care să intervină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Trei minori români au bătut o fată de 18 ani într-un tren din Germania