Antena Meniu Search
x

Miracol în vreme de război. O tânără de 23 de ani a născut o fetiță, în timp ce se adăpostea la metrou. "Ești o rază de speranță în aceste vremuri sumbre"

O femeie de 23 de ani, din Kiev, a născut la metroul din Kiev, unde se adăpostea din calea bombardamentelor, scrie Daily Mail

de Redactia Observator

la 26.02.2022, 07:15

Miracol în vreme de război. O tânără de 23 de ani a născut o fetiță, în timp ce se adăpostea la metrou. "Ești o rază de speranță în aceste vremuri sumbre"
Miracol în vreme de război. O tânără de 23 de ani a născut o fetiță, în timp ce se adăpostea la metrou. "Ești o rază de speranță în aceste vremuri sumbre" - Profimedia Images / Twitter

În timp ce Kievul este sub asediu, la ordinul lui Vladimir Putin, un miracol s-a petrecut în adăpostul improvizat de la metrou. O tânără de 23 de ani a născut o fetiță perfect sănătoasă.

Mia a venit pe lume, în sunetul armelor și al obuzelor, vineri seară. Țipetele mamei au fost auzite de polițiștii care s-au grăbit să-i acorde primul ajutor. Autoritățile au chemat o ambulanță care le-a transportat pe cele două la spital, iar medicii au transmis că starea lor este bună. 

"Venirea ta pe lume ești o rază de speranță în aceste vremuri sumbre", este mesajul emoționant al unei femei, care se adăpostea în același loc. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Miracol în vreme de război. O tânără de 23 de ani a născut o fetiță, în timp ce se adăpostea la metrou. "Ești o rază de speranță în aceste vremuri sumbre"