Meniu
Search
x

Miracol neaşteptat: O femeie s-a trezit din comă după 10 luni, timp în care a născut o fetiţă prin cezariană, în Italia

Un adevărat miracol pentru o femeie din Italia s-a trezit din comă după 10 luni. Cristina Rosi, 37 de ani, era însărcinată în şapte luni când a suferit un infarct în luna iulie anul trecut.

De Monica Palade la 10.06.2021, 16:59

Fiica sa, Caterina, s-a născut printr-o operaţie de cezariană făcută de urgenţă. Totuşi, femeia a rămas în comă sub suspiciunea că i-a fost afectat creierul.

Acum, mămica s-a trezit şi a spus primul său cuvânt: „mama”, potrivit soţului său. „Nu ne aşteptam, a fost o adevărată bucurie, după atâta suferinţă”, a declarat Gabriele Succi.

Un adevărat miracol după 10 luni

Femeia a fost transferată la o clinică din Austria în luna aprilie, ca să primească tratament specializat în timpul recuperării. Atât soţul, cât şi mama Cristinei i-au fost alături când a vorbit.

Tratamentul său peste graniţă a fost plătit din banii strânşi în urma unei campanii online. „Cristina abia mai poate fi recunoscută acum. Este mult mai relaxată, i-au îndepărtat trahectomia şi printr-o pompă îi dau un medicament care ar trebui să o ajute să progreseze fizic”, a mai spus partnerul său de viaţă.

Fiica cuplului a petrecut şi ea mai multe luni în spital, din cauza lipsei de oxigen pe care a avut-o în timpul naşterii.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Miracol neaşteptat: O femeie s-a trezit din comă după 10 luni, timp în care a născut o fetiţă prin cezariană, în Italia