Antena Meniu Search
x

Misiune de salvare în SUA: 200 de oameni, "recuperaţi" după ce un bloc de gheață s-a desprins din lacul în care pescuiau

Aproximativ 200 de oameni au fost salvați după ce au rămas blocați pe o bucată mare de gheață care s-a desprins într-un lac din Minnesota.

de Redactia Observator

la 29.11.2022, 09:39

Misiune de salvare în SUA
Misiune de salvare în SUA: 200 de oameni, "recuperaţi" după ce un bloc de gheață s-a desprins din lacul în care pescuiau - BELTRAMI COUNTY SHERIFF'S OFFICE FACEBOOK

Autoritățile au spus că oamenii aflaţi în derivă pe Upper Red Lake din nordul Minnesota pescuiau, când gheața s-a spart. Pescarii au ajuns la 27 de metri distanță față de mal, a declarat Biroul Șerifului Județean Beltrami, relatează BBC.

Toți pescarii au fost salvați în siguranță

Ei au adăugat că toți cei care au rămas blocați au fost salvați în siguranță. Incidentul a avut loc într-o destinație populară de pescuit pe gheață din Minnesota, a declarat Adam Studniski, unul dintre proprietarii JR's Corner, o stațiune de pescuit pe gheață din zonă.

Adam Studniski a spus că incidente de acest fel au loc din când în când la lac în această perioadă a anului și că pescarii au fost calmi când au fost evacuați. „O parte din munca noastră este să monitorizăm, să ne uităm la fisuri, să urmărim gheața și să ne asigurăm că avem poduri pregătite atunci când este necesar”, a spus Adam.

Sezonul de pescuit în gheață în Minnesota începe de îndată ce este suficient de rece pentru ca gheața de pe lac să se întărească și să rămână pe loc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Misiune de salvare în SUA: 200 de oameni, "recuperaţi" după ce un bloc de gheață s-a desprins din lacul în care pescuiau