Antena Meniu Search
x

Video Mister descifrat: Ce sunt, de fapt, figurile "extraterestre" găsite pe un aeroport din Peru

Misterul din jurul figurilor extraterestre din Peru a fost în sfârșit, rezolvat. Experții criminaliști spun că o mumie extraterestră găsită pe un aeroport din Peru anul trecut nu a fost de fapt, un extraterestru. 
În schimb, "creaturile" s-au dovedit a fi păpuși făcute din oase de animale terestre lipite prin folosirea unor metode moderne. 

de Redactia Observator

la 16.01.2024, 09:22

Vezi și

"Mumiile extraterestre" care au apărut misterios la aeroportul din capitala Peru în octombrie anul trecut au origini complet pământești, conform unei analize științifice dezvăluite vineri.

Cele două specimene au fost descrise drept păpuși de către experți, în cadrul unei conferințe de presă la Lima, fiind probabil create din părți umane și animale. O mână separată cu trei degete, presupusă a fi din regiunea Nazca a Peru, a fost de asemenea analizată, experții excludând orice legătură cu viața extraterestră.

"Este complet o poveste inventată", a spus Flavio Estrada, un arheolog la Institutul de Medicină Legală și Științe Medicale din Peru.

Cele două figurine au apărut în birourile de la aeroportul din Lima ale curierului DHL într-o cutie de carton și au fost create pentru a arăta ca niște corpuri mumificate îmbrăcate în costum tradițional andin. Unele publicații au speculat ulterior cu privire la posibila origine extraterestră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Mister descifrat: Ce sunt, de fapt, figurile "extraterestre" găsite pe un aeroport din Peru