Antena Meniu Search
x

Misterele avionului dispărut! De ce unii pasageri apar online pe Internet şi pot fi contactaţi telefonic

Sunt două săptămâni de când avionul MH 370 a dispărut, fără urmă, lângă Malaysia! Rudele pasagerilor sunt disperaţi şi şocaţi de faptul că, în plină era tehnologică, nimeni nu poate face nimic

239 de pasageri au dispărut, iar autorităţile îi caută fără încetare de două săptămâni, fără niciun rezultat! Misterul se adânceşte cu fiecare zi, mai ales ca rudele celor dispăruţi susţin că încă pot suna pe telefoanele mobile ale acestora, fără să le răspundă nimeni, însă.

Un profesor de la Royal Academy of Engineering, William Webb, susţine că mobilele par să sune, dar acest lucru s-ar întâmpla şi dacă ar fi în afara unei zone cu semnal. În realitate, ele sună în gol şi după un timp intră căsuţa vocală. Aparatele se află probabil în apa oceanului şi nu pot fi folosite pentru localizare prin metoda triangulaţiei, explica acesta, conform Daily Mail. În ceea ce priveşte "prezenţa" pasagerilor dispăruţi pe internet, aceasta poate fi explicată prin faptul că ei au rămas conectaţi pe un alt dispozitiv de pe care nu s-au delogat anterior.

Conform oamenilor de ştiinţă, aeronava este posibil să fie în ceea ce se numeşte o "gaură neagră aeronautica". Cu alte cuvinte, avionul s-ar fi prăbuşit într-o zonă extrem de izolată, precum junglă sau Siberia, unde instrumentele de comunicaţie nu funcţionează.

Foto: Hepta

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Misterele avionului dispărut! De ce unii pasageri apar online pe Internet şi pot fi contactaţi telefonic