Antena Meniu Search
x

Misterul „băiatului din cutie” rezolvat după mai bine de șase decenii. Copilul mort din Philadelphia a fost identificat cu ajutorul ADN-ului

După mai bine de șase decenii de când un băiat a fost găsit mort într-o cutie, în Philadelphia, anchetatorii au reușit să îl identifice pe copil cu ajutorul ADN-ului, scrie CNN.

de Monica Palade

la 07.12.2022, 15:14

Cazul a primit numele de „Băiatul din cutie”, după ce copilul a fost descoperit învelit într-o pătură într-o cutie de carton, pe 25 februarie 1957, într-o zonă împădurită din nord-estul Philadelphiei.

Misterul "băiatului din cutie", rezolvat după mai bine de 60 de ani

Pe corp, băiatul avea mai multe cicatrici, iar părul îi fusese de curând retezat. Despre micuț se crede că avea între 4 și 6 ani, cântărea doar 30 de kilograme și părea să fie subnutrit, potrivit Centrului Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați.

„În ciuda numeroaselor încercări de a afla cine este copilul de-a lungul anilor, identitatea băiatului a rămas un mister. Prin munca depusă și analiza ADN, poliția este în sfârșit acum capabilă să-l identifice”, a declarat marți Departamentul de Poliție din Philadelphia într-un comunicat de presă.

Polițiștii nu au dezvăluit încă numele băiatului. Cazul este considerat a fi cea mai veche crimă nerezolvată din Philadelphia, potrivit poliției, care încă îl caută pe ucigașul copilului. Există o recompensă de 20.000 de dolari pentru informațiile care duc la arestarea și condamnarea în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Misterul „băiatului din cutie” rezolvat după mai bine de șase decenii. Copilul mort din Philadelphia a fost identificat cu ajutorul ADN-ului