Antena Meniu Search
x

Moarte subită pentru o femeie de 34 de ani, în propria casă. Avea 6 copii şi era însărcinată cu al şaptelea

O femeie şi-a pierdut viaţa în mod subit, după ce a căzut secerată în propria bucătărie. Era mama a şase copii şi era însărcinată cu cel de-al şaptelea.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 30.03.2019, 15:16

Lindsey Ann Hughes a murit la 34 de ani
Femeia a căzut secerată în bucătăria din propria casă - Daily Mail/Facebook

O femeie şi-a pierdut viaţa în mod subit, după ce a căzut secerată în propria bucătărie. Era mama a şase copii şi era însărcinată cu cel de-al şaptelea.

Lindsey Ann Hughes, în vârstă de 34 de ani a murit după ce ar fi suferit un atac de cord în bucătăria casei ei din Anglesey, Țara Galilor de Nord.

Lindsey era considerată o mamă iubitoare, un om bun, blând, cu o inimă mare, care din păcate a lăsat în urmă şase copilaşi.

„Era o femeie iubitoare, devotată, o mamă grijulie şi o soră plină de viaţă şi de bucurie. Avea întotdeauna zâmbetul pe faţă. Moartea ei a lăsat un gol imens în vieţile multor oameni” a spus prietena ei Helen Evans. 

Părinții lui Lindsey s-au mutat acum în casa acesteia pentru a avea grijă de ceilalţi şase copii ai săi, Carly, 16, Lennox, 15, Holly, 11, Poppy, șase, Jaxton, doi și Xavi de un an.

Familia a cerut celor care vor veni la înmormântare să poarte haine normale, vesele chiar, pentru că fiicei lor nu îi plăceau deloc ca lucrurile să fie „plictisitoare” şi triste. 

Helen Evans a creat o pagină de donaţii pentru a strânge fondurile necesare creşterii, în condiţiile grele în care se află familia, celor şase copii rămaşi în custodia bunicilor. 

„Ea a fost întotdeauna năzbâtioasă, avea 34 de ani, dar inima ei era de copil. A fost foarte orientată spre familie şi rareori ieşea în oraş. Dar şi atunci când îşi făcea timp să ne vedem, era întotdeauna gata cu câte o bârfă, o glumă, să ne înveselim. Este foarte trist” a mai spus Helen.  

Femeia speră să strângă bani pentru a-i ajuta pe copiii celei care i-a fost prietenă dragă.

"Mama a șase Lindsey, în vârstă de 34 de ani, a murit miercuri, 27 martie, împreună cu copilul ei nenăscut, lăsându-i în urmă pe ceilalţi 6 copii cu inima zdrobită, partenerul Nick și părinții și frații ei iubitori. Lindsey (era) o fată iubitoare, de distracție, cu  un zâmbet mereu pe chip, o iubită devotată, o fiică grijulie și o soră plină de bucurie. Familia ei are acum nevoie de sprijinul nostru, în timp ce părinții ei preiau rolul de a-i îngriji pe copiii ei iubiți" este mesajul postat pe pagina fundaţiei.

Conform Daily Mail, zeci de persoane s-au implicat în a dona bani şi de a-şi arăta condoleanţele sincere faţă de pierderea imensă suferită de familia Hughes.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Moarte subită pentru o femeie de 34 de ani, în propria casă. Avea 6 copii şi era însărcinată cu al şaptelea