Antena Meniu Search
x

Moarte suspectă într-o staţiune turistică. O tânără a fost găsită pe jumătate mâncată. Alţi şapte turişti au murit în aceeaşi regiune

O belgiană a fost găsită moartă într-o cunoscută zonă turistică din Thailanda, unde alţi şapte turişti au murit, în ultimii trei ani. Tânăra era pe jumătate mâncată de şopâre şi, deşi poliţia susţine că s-a sinucis, mama ei este convinsă că a fost omorâtă, iar autorităţile au muşamalizat cazul.

O belgiană a fost găsită moartă într-o cunoscută zonă turistică, unde alţi şapte turişti au murit, în ultimii trei ani. Tânăra era pe jumătate mâncată de şopârle şi, deşi poliţia susţine că s-a sinucis, mama ei este convinsă că a fost omorâtă, iar autorităţile au muşamalizat cazul.

Elise Dallemange a fost găsită moartă, după o săptămână în care a fost dată dispărută. Poliţia susţine că fata s-a sinucis, spânzurându-se de un pom, cu trei zile înainte de a fi găsită.

Michele van Egten, mama tinerei în vârstă de 30 de ani, spune că nu crede versiunea poliţiştilor şi se teme că moartea fiicei sale este doar ultima dintr-o serie de crime pe care poliţia din Thailanda încearcă să le acopere.

Alţi şapte turişti au murit în aceeaşi regiune, în ultimii trei ani. După o revoltă publică, doar două dintre decese au fost tratate drept crime.

Pe acelaşi subiect

Toate celelalte au fost catalogate ca sinucideri, inclusiv moartea unei turiste din Rusia al cărei corp nu a fost niciodată găsit.

Michele van Egten a început să bănuie că fiica sa a fost ucisă, după ce autorităţile i-au zis că a fost găsită înfăşurată în mai multe haine vechi, iar în apropierea sa se afla o cisternă de benzină goală. 

De asemenea, mama tinerei a fost intrigată de faptul că Elise nu a lăsat niciun bilet de adio.

Acum, ea s-a decis să facă publică povestea în speranţa că asfel, cazul va intra în atenţia autorităţilor, iar femeia va afla mai multe despre misterioasa moarte a fiicei sale.

Citeşte şi: Ucis pentru un loc de parcare! Un tânăr a fost lovit fără milă, cu o lopată, chiar sub ochii părinţilor. Atacatorii sunt încă liberi

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Moarte suspectă într-o staţiune turistică. O tânără a fost găsită pe jumătate mâncată. Alţi şapte turişti au murit în aceeaşi regiune