Antena Meniu Search
x

Moartea unui transsexual român, al cărui cadavru a fost găsit pe stradă, provoacă vâlvă în Germania, la Munchen

Moartea unui transsexual român a stârnit mare vâlvă în oraşul german Munchen. Poliţia a fost pusă în alertă, în urma informaţiei că transsexualul ar fi fost victima unei crime oribile.

Transsexualul român Ioana avea 41 de ani şi a fost găsit mort pe stradă
Moartea unui transsexual român de 41 de ani a provocat vâlvă în oraşul german Munchen - Facebook

Moartea unui transsexual român a stârnit mare vâlvă în oraşul german Munchen. Poliţia a fost pusă în alertă, în urma informaţiei că transsexualul ar fi fost victima unei crime oribile.

Totul a început la mijlocul lunii mai, când, pe reţelele de socializare a apărut informaţia că transsexualul Ioana, originar din România, ar fi fost ucis în Munchen. Vestea s-a răspândit rapid şi, pe 17 mai, de ziua internaţională contra homofobiei, moartea transsexualului a fost adusă în discuţie şi la un miting al comunităţii LGBT din oraşul German.

Sute de oameni au participat la marş, iar mulţi dintre ei purtau pancarte cu mesajul: "Numele ei era Ioana".

Alertaţi de vâlva creată, poliţiştii din Munchen au deschis o anchetă, iar, după câteva zile, au reuşit să facă lumină în cazul morţii misterioase. Anchetatorii spun că, pe 14 mai, cadavrul unei persoane de 41 de ani cu semnalmentele transsexualului român a fost găsit pe stradă, de către 2 trecători.

Autopsia, în schimb, a infirmat zvonurile unei crime. Potrivit poliţiştilor, nu au fost găsite urme de violenţă sau alte semne care să indice că a fost omucidere, iar moartea a avut cauze naturale. Potrivit tz.de, transsexualul Ioana nu avea adăpost şi trăia pe străzile din Munchen.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri externe » Moartea unui transsexual român, al cărui cadavru a fost găsit pe stradă, provoacă vâlvă în Germania, la Munchen