Antena Meniu Search
x

Moartea solistei "The Cranberries" rămâne un mister

Artista suferea de tulburare bipolară, iar anul trecut, din cauza stării de sănătate, a întrerupt un turneu european.

Vezi și

Poliţia tratează cazul drept inexplicabil. În ultimele zile, prietenii spun că era deprimată. Artista suferea de tulburare bipolară, iar anul trecut, din cauza stării de sănătate, a întrerupt un turneu european.

Melodia cu care Dolores O'Riordan a intrat în istorie a fost accesată de sute de mii de fani, peste noapte, după anunţul sfârşitului şocant al artistei de origine irlandeză. "Era foarte deprimată", au declarat pentru presa britanică prietenii artistei, în timp ce moartea ei rămâne învăluită în mister. La 46 de ani, a fost găsită moartă într-o cameră de hotel din Londra, unde înregistra un nou album.

Extrem de timidă şi rezervată, Dolores O'Riordan şi-a părăsit chiar ţara natală pentru a evada din lumina reflectoarelor. Abuzată sexual în copilărie, s-a luptat cu anorexia, alcoolismul şi suferea de tulburarea bipolară. 

"Trupa este la pământ, dar, evident, membrii familiei sunt cei spre care, cu toţii, ne îndreptăm, în aceste momente, gândurile. Această voce furtunoasă a venit dinspre Vest. Atât de puternică şi hotărâtă, totuşi putea exprima slăbiciunea noastră, a tuturor", a fost mesajul membrilor trupei U2.

Însuşi preşedintele irlandez Michael D. Higgins a descris moartea artistei drept o mare pierdere.

Alături de trupa The Cranberries, Dolores O'Riordan a cunoscut faima în anii '90. Primele trei albume ale trupei s-au vândut în 28 de milioane de exemplare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Moartea solistei "The Cranberries" rămâne un mister