Antena Meniu Search
x

Mobilizare în Republica Moldova pentru identificarea celor care joacă "BALENA ALBASTRĂ": "Dacă vedeți imagini de AUTOMUTILARE sau ...

Mai mulți internauți din Republica Moldova s-au mobilizat pentru a trage un semnal de alarmă în legătură cu grupurile morţii, dar şi pentru a identifica adolescenții care joacă "Balena Albastră".

Mai mulți internauți din Republica Moldova s-au mobilizat pentru a trage un semnal de alarmă în legătură cu grupurile morţii, dar şi pentru a identifica adolescenții care joacă "Balena Albastră".

Mobilizarea vine după ce, în ultimele zile, trei tineri şi-au luat viaţa, aruncându-se de pe blocuri. Doi dintre ei, un băiat şi o fată, minori, s-au sinucis, în noaptea de 8 martie, sărind în gol de la etajul 18 al unui bloc din Chișinău. 

Citeşte şi: Zeci de tineri, ucişi de "BALENA ALBASTRĂ"! Administratorul JOCULUI MORŢII, interviu HALUCINANT: "Mor fericiţi! Le dau tot ce nu pot avea în viaţa reală" (VIDEO)

Cei doi tineri erau destul de activi pe rețele de socializare, iar multe postări erau însoțite de hashtag-uri precum #goodbye, #suicide #nonsens, #transformation, #lucifer și cel mai important hashtag-ul #cинийкит (синий кит = balena albastră, n.r.), fapt ce ar putea demonstra că aceștia ar fi jucat în jocul "Balena Albastră".

Pe acelaşi subiect

Fondatoarea LINIEI VERZI pentru prevenirea suicidului, Liuba Ceban, a venit cu un mesaj de mobilizare către cei care vor să prevină suicidul în rândul copiilor care pot fi identificați la timp. 

„Dacă vedeți pe profilurile copiilor imagini de automutilare sau interes față de suicid, vă rog să plasați sub postările lor imaginea de mai jos”, a scris Liuba Ceban pe contul său de Facebook.

Totodată, a fost creat și un grup pe rețeaua de socializare Facebook: anti Balena albastra MD / #СинийКит, care timp de o zi a adunat deja peste 400 de membri, internauți ce vor să prevină fenomenul grupurilor morții.

Citeşte şi: Încă o victimă a "Balenei Albastre"? Un tânăr de 20 de ani s-a SINUCIS, aruncându-se de la etajul 14 al unui bloc din Chișinău (VIDEO)

Din nefericire, "Balena Albastră" nu este singurul joc online care îndeamnă la suicid. Au mai fost create grupurile online "Casa liniștită", "Trezește-mă la 04:20", "Fugi sau mori", "50 de zile până la..”, "f57-f58”, "Niapoca”, "Marea balenelor”, care impun jucătorilor să îndeplinească 50 de misiuni teribile începând cu tăiatul venelor și sfârșind cu aruncarea de pe acoperișuri.

Citeşte şi: ULTIMELE MESAJE ale adolescenţilor sinucigaşi din Chișinău, victime ale jocului BALENA ALBASTRĂ. DETALII CUTREMURĂTOARE din anchetă (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Mobilizare în Republica Moldova pentru identificarea celor care joacă "BALENA ALBASTRĂ": "Dacă vedeți imagini de AUTOMUTILARE sau ...