Antena Meniu Search
x

Moment uluitor în Barcelona: polițiștii spanioli au bruscat un polițist catalan, iar reacția localnicilor e neașteptată

O scenă uluitoare a fost surprinsă în Barcelona, în timpul referendumului. Mulțimea de localnici sare în ajutorul unui polițist catalan.

O scenă uluitoare a fost surprinsă în Barcelona, în timpul referendumului. Mulțimea de localnici sare în ajutorul unui polițist catalan, care e bruscat de un coleg spaniol.

Scena a fost filmată în fața unei secții de votare, unde poliția spaniolă a fost trimisă să împiedice votul. Un polițist catalan din Mossos - forțele de ordine din Catalonia - încearcă să discute cu un coleg spaniol. Reacția polițistului spaniol e însă dură și îl bruschează pe colegul catalan.

Martori la scenă, localnicii reacționează furios și sar în ajutorul polițistului catalan. Ceilalți polițiști spanioli au intervenit și ei, iar puțin a lipsit ca lucrurile să scape de sub control.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Autoritățile spaniole sunt nemulțumite de modul cu a gestionat Mossos criza referendumului.

Guvernul de la Madrid acuză polițiștii catalani că au încălcat constituția, având o poziție pasivă, neintervenind în blocarea procesului de vot.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Moment uluitor în Barcelona: polițiștii spanioli au bruscat un polițist catalan, iar reacția localnicilor e neașteptată