Antena Meniu Search
x

Momente de groază pentru o familie de români din Belgia. Anastasia, fiica lor de trei ani, a fost răpită de bonă, tot o româncă, şi dusă la mănăstire

O familie de români din Belgia a trăit clipe de groază, luni, când a descoperit că fiica lor de 3 ani, Anastasia, a fost răpită de bonă, tot o româncă.

Momente de groază pentru o familie de români din Belgia. Anastasia, fiica lor de trei ani, a fost răpită de bonă, tot o româncă, şi dusă la mănăstire

O familie de români din Belgia a trăit clipe de groază, luni, când a descoperit că fiica lor de 3 ani, Anastasia, a fost răpită de bonă, tot o româncă. Imediat a fost alertată poliţia, care a început căutările.

Anastasia era în grija femeii de 48 de ani care făcea atât menaj în casa românilor, dar îndeplinea şi rolul de bonă. O ducea şi o aducea pe micuţă acasă de la grădiniţă şi luni cele două nu au mai venit. Părinii Anastasiei, rezidenţi în Montigny-le-Tilleul, s-au îngrijorat şi au început să le caute. Au alertat poliţia şi disperaţi au început săd ea telefoane.

În cele din urmă oamenii legii au descoperit copila aproape de miezul nopţii într-o mnăstire ortodoxă din Vedrin, în zona flamandă a Belgiei. Bona a fost arestat şi acuzată de răpire, dar marţi a fost eliberată de un judecător, cu mai multe interdicţii. S-a dispus inclusiv o analiză psihiatrică.

Femeia a plecat pur şi simplu cu copila cu un autobuz şi a declarat că a vrut să o ducă la o şcoală românească din Verdin, la o mănpstire ortodoxă. Acolo au găsit-o poliţiştii, iar măicuţele au declarat că nu au bănuit nimic, pentru că Anastasia era foarte liniştită şi părea că are încredere în femeia care o adusese. Măicuţele au crezut că e bunica fetiţei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Momente de groază pentru o familie de români din Belgia. Anastasia, fiica lor de trei ani, a fost răpită de bonă, tot o româncă, şi dusă la mănăstire