Antena Meniu Search
x

Video Momentul dramatic în care o Toyota se rupe în două, după ce loveşte cu viteză un stâlp, pe un drum din Rusia - VIDEO

Imagini de coşmar filmate pe un drum din Rusia, unde o Toyota Mark II s-a rupt efectiv în două după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp. Şoferul a murit pe loc.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.07.2021, 10:17

Vezi și

Accidentul s-a produs duminică, 18 iulie, la primele ore ale dimineţii. La ora 5.39, şoferul unei Toyota Mark II, care circula pe strada Lenin cu o viteză aiuritoare, fiind urmărit de poliţie, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina de un stâlp de iluminat stradal.

Impactul a fost atât de puternic, încât maşina s-a rupt efectiv în două, iar şoferul de 29 de ani a murit pe loc. Martorii au declarat pentru presa locală că tânărul a fost aruncat din maşină, în urma loviturii. 

În imaginile postate pe rețelele de socializare se vede cum jumătate de mașină a blocat trotuarul, în timp ce cealaltă jumătate s-a oprit în peretele unui bloc.

De altfel, mai mulți locatari au spus că lovitura a fost atât de puternică, încât ferestrele mai multor apartamente din imobil s-au spart.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Momentul dramatic în care o Toyota se rupe în două, după ce loveşte cu viteză un stâlp, pe un drum din Rusia - VIDEO