Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o dronă ucraineană elimină 15 soldați ruși strânși în jurul unui tanc pentru a vedea un film

Ofițerii de contrainformații militare din cadrul Serviciului de Securitate al Ucrainei au distrus un tanc rusesc T- 72 și soldații din jurul acestuia. Informațiile citate de Pravda indică faptul că ar fi vorba despre 15 militari ruși, adunați în jurul vehiculului pentru a vedea un film.

de Redactia Observator

la 24.07.2022, 18:43

Soldații ruși erau adunați pentru a vedea un film.
Ucrainenii estimează că atacul lor a dus la moartea a 15 soldați ruși. - Hepta

Serviciul de Securitate citează un militar rus care vorbea cu mama sa. În timpul discuției i-a explicat că cei 15 "colegi"  s-ar fi adunat în jurul tancului pentru a se uita la un film. Deoarece stăteau destul de apropiați, ucrainenii au avut nevoie doar de o singură lovitură din dronă pentru a-i elimina.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Mamă, a fost un adevărat circ astăzi! La ora două dimineața, 15 "cargo 200" [cod militar rus pentru personalul ucis în acțiune - ed.]. Se uitau la filme pe tanc. Pe scurt, au aruncat o nenorocită dronă ! O dronă, mamă, o dronă! Pur și simplu a zburat, a aruncat muniția și i-au aruncat în aer", i-ar fi spus militarul mamei sale.

Serviciul de presă al Serviciului de Securitate al Ucrainei a explicat că evenimentul a avut loc în urmă cu câteva zile. Zona exactă în care a avut loc această operațiune nu a fost dezvăluită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Momentul în care o dronă ucraineană elimină 15 soldați ruși strânși în jurul unui tanc pentru a vedea un film