Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o rachetă rusească loveşte Casa de Cultură din Lozova, Harkov. Imagini publicate de Zelenski

Războiul Rusia - Ucraina continuă, iar bombardamentele sunt în toi. Cel puţin şapte persoane, printre care un copil în vârstă de 11 ani, au fost rănite într-un atac cu rachetă organizat de forţele ruse, care a vizat Casa de Cultură ”recent renovată” din oraşul Lozova, regiunea Harkov, din estul Ucrainei, a anunţat preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski pe contul de Telegram, relatează The Guardian. 

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 20.05.2022, 21:54

Momentul în care o rachetă rusească distruge Casa de Cultură din Lozova, Harkov
Momentul în care o rachetă rusească distruge Casa de Cultură din Lozova, Harkov - Captură video Twitter

Racheta a vizat ”Casa de Cultură recent renovată” din Lozova, a declarat preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, pe Telegram. Liderul ucrainean a publicat şi un videoclip care ilustrează un nor de fum gros care învăluie o clădire impozantă din apropierea ansamblurilor rezidenţiale şi a maşinilor care trec pe lângă ea. ”Ocupanţii au identificat cultura, educaţia şi umanitatea drept duşmani. Şi nu scutesc rachete sau bombe. Ce este în mintea oamenilor care aleg astfel de ţinte?”, a mai precizat Volodimir Zelenski.

Atac cu rachetă rusească în Harkov: 7 răniţi, inclusiv un copil

Potrivit unei declaraţii a şefului centrului medical de urgenţă local, Viktor Zabaşta, cel puţin şapte persoane, inclusiv un copil în vârstă de de 11 ani, au fost rănite în urma atacului, relatează news.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, ministrul ucrainean al Culturii, Oleksandr Tkachenko a declarat: ”Astăzi (n.r. vineri), în mijlocul unei zile lucrătoare, în timpul sesiunii Primăriei din Lozova, regiunea Harkov, o rachetă rusească a lovit Casa de Cultură recent renovată. Şapte persoane au fost rănite, cea mai tânără dintre ele fiind în vârstă de 11 ani”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că femeile din România ar trebui să primească mai mulţi bani decât bărbaţii?

Observator » Stiri externe » Momentul în care o rachetă rusească loveşte Casa de Cultură din Lozova, Harkov. Imagini publicate de Zelenski