Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un chinez prinde cu mâinile goale un copil căzut de la etajul 6. Eroul spune că micuța salvată are același nume cu fiica sa

Tragedie evitată la secundă în orașul chinez Jiaxing. Un simplu trecător a salvat, în ultimul moment, un copil care a căzut de la etajul șase. Bărbatul a prins-o pe fetiță cu mâinile goale, potrivit Ifeng News.

de Redactia Observator

la 21.07.2022, 16:57

Vezi și

În imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se observă cum un bărbat, care vorbea la telefon, și o femeie observă copilul care s-a dezechilibrat și aleargă să-l prindă. Din fericire, tragedia a fost evitată. Chinezul a reușit să prindă fetița cu mâinile goale, după ce micuța a căzut de la etajul șase al unui bloc din Jiaxing.

Într-un interviu pentru presa locală, bărbatul a declarat că fetița salvată are același nume cu fiica sa, Xinxin, care înseamnă „încredere”. Copilul salvat se află în afara oricărui pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Momentul în care un chinez prinde cu mâinile goale un copil căzut de la etajul 6. Eroul spune că micuța salvată are același nume cu fiica sa