Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un dragon uriaş ia foc şi arde ca o torţă în timpul unui spectacol de la Disneyland

Incendiu la Disneyland. Un dragon uriaş, înalt de peste 13 metri, a izbucnit în flăcări, sâmbătă seara, în timpul unui spectacol organizat în Parcul Disneyland din Anaheim, California. Îngroziţi, oamenii au început să fugă care încotro, cu copii în braţe, de teamă că flăcările s-ar putea pot extinde. Deşi nu au fost raportate persoane rănite, a fost deschisă o anchetă, relatează Reuters.

de Redactia Observator

la 23.04.2023, 21:29

Vezi și

Clipe de panică, sâmbătă seara, în Parcul Disneyland din Anaheim, California. Un dragon înalt de peste 13 metri a luat foc în toiul unui spectacol nocturn, iar flăcările au oferit o privelişte terifiantă oamenilor speriaţi. Autorităţile locale au declarat că în urma incidentului nimeni nu a fost rănit.

Dragonul a "scuipat flăcări", la propriu

"Capul dragonului a început să strălucească, apoi am văzut că iese foc și un fel de fum", povesteşte Elaine Gilmer, martoră la eveniment, pentru ABC News. În imaginile surprinse la faţa locului se vede cum flăcările cuprind dragonul iar angajaţii sunt evacuaţi de pe Insula Tom Sawyer, unde avea loc spectacolul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Departamentul de Pompieri din Anaheim a declarat că nu au fost raportate decese şi nici nu au fost necesare îngrijiri medicale. Cauza incendiului e cercetată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Momentul în care un dragon uriaş ia foc şi arde ca o torţă în timpul unui spectacol de la Disneyland