Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un individ pătrunde într-o cramă și varsă intenționat vin premium de peste 2,5 milioane de euro, în Spania

Un intrus a vărsat intenţionat 60.000 de litri de vin într-o cramă din Spania. Pagubele se ridică până la 2,5 milioane de euro, iar un reprezentant al cramei spune că vinul provenea din două dintre cele mai scumpe soiuri.

de Redactia Observator

la 21.02.2024, 09:53

Vezi și

Aproape 60.000 de litri de vin roșu premium în valoare de aproximativ 2,5 milioane de euro (2,7 milioane de dolari) au fost vărsate intenţionat într-o cramă spaniolă. 

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cum o persoană cu un hanorac şi capul acoperit se mişcă printre rezervoare şi le deschide rapid, lăsând ca vinul să curgă pe podea.

Pagubă de 2,5 milioane de euro la o cramă din Spania

Incidentul s-a petrecut duminică în jurul orei 3:30, potrivit reprezentanţilor cramei, care au precizat că vinul de lux pierdut ar fi putut umple 80.000 de sticle. Poliţia investighează acum cazul însă se crede că intrusul cunoştea interiorul cramei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Momentul în care un individ pătrunde într-o cramă și varsă intenționat vin premium de peste 2,5 milioane de euro, în Spania