Antena Meniu Search
x

Momentul în care un oficial pro-rus este asasinat, după ce mașina sa a explodat, în Mihailovka. Fiica sa adoptivă a fost rănită

Un oficial pro-rus din sudul Ucrainei a fost ucis după ce un dispozitiv exploziv i-a fost plasat sub maşină, au declarat, miercuri, autorităţile pro-ruse. Fiica sa adoptivă se afla în mașină, în momentul exploziei din care a scăpat cu viață, scrie TASS.

de Redactia Observator

la 24.08.2022, 13:52

Vezi și

Ivan Suşko, şeful administraţiei militare a satului Mihailovka, a fost ucis după ce un dispozitiv exploziv i-a fost plasat sub maşină, potrivit unei postări pe contul de Telegram a lui Vladimir Rogov, membru al consiliului numit de ruşi în zonele ocupate din Zaporojie.

”În urma exploziei, Ivan Suşko a fost rănit şi dus la spital în stare critică, unde a murit în scurt timp”, a mai spus Rogov.

Acesta este ultimul dintr-o serie de colaboraţionişti desemnaţi în administraţiile locale de trupele ruse în zonele ocupate din Ucraina care îşi pierde viaţa, scrie Agerpres.

În regiunea vecină Herson, şeful adjunct al oraşului Novaia Kahovka a fost împuşcat mortal la domiciliul său în 6 august, aminteşte agenţia de presă citată. Potrivit unor media ucrainene, în eliminarea acestora ar fi implicată rezistenţa ucraineană din teritoriile aflate sub ocupaţia forţelor ruse. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Momentul în care un oficial pro-rus este asasinat, după ce mașina sa a explodat, în Mihailovka. Fiica sa adoptivă a fost rănită