Antena Meniu Search
x

Moş Crăciun a dat sania pe schiuri nautice în Statele Unite, într-o cursă pe apă contra lui Grinch!

Moş Crăciun a ajuns şi în Statele Unite, împreună cu renul Rudolf! Iar cu această ocazie, le-a demonstrat tuturor că este mare amator de sporturi extreme.

Vezi și

Moş Crăciun a ajuns şi în Statele Unite, împreună cu celebrul lui ren, Rudolf! Iar cu această ocazie, le-a demonstrat tuturor că este mare amator de sporturi extreme, mai ales de schi nautic.

Moş Crăciun a dat sania trasă de reni pe o pereche de schiuri nautice. Fericit că urmează să împartă milioane cadouri în noaptea de Ajun, Moş Crăciun a vrut să le demonstreze copiilor - că atunci când vine vorba de distracţie - nimeni şi nimic nu îl poate opri. În compania lui Rudolf şi a spiriduşului său preferat, Moşul s-a aventurat într-o cursă plină de adrenalină pe râul Potomac din statul Virginia.  

Surpriza cea mare a fost, însă, apariţia lui Grinch, cel care care încearcă anual să fure magia Crăciunului. Deghizat în Moş Crăciun, Grinch a renunţat de această dată la planul său malefic şi a dominat apele pe un jet-ski puternic. 

Tot în costume de Moş Crăciun s-au deghizat peste 800 de acrobaţi au dat startul distracţiei pe o plajă din Florida. Aceştia au profitat de vremea călduroasă din regiune şi s-au urcat pe plăcile de surf. De la eveniment nu au lipsit nici copiii, dar nici animalele de companie. Peste 10 mii de spectatori au luat parte la evenimentul care are şi scop caritabil. Organizatorii au strâns 35 de mii de dolari, bani care vor ajunge la cei bolnavi de cancer.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Moş Crăciun a dat sania pe schiuri nautice în Statele Unite, într-o cursă pe apă contra lui Grinch!