Antena Meniu Search
x

Nadia Comăneci, zeiță și în Beverly Hills. Fosta gimnasta a apărut aseară la unul din cele mai prestigioase evenimente ale anului

Nadia Comăneci şi-a făcut apariţia aseară, la unul dintre cele mai prestigioase evenimente mondene ale anului: Gala Gold meets Golden, din Los Angeles.

Vezi și

Nadia Comăneci şi-a făcut apariţia aseară, la unul dintre cele mai prestigioase evenimente mondene ale anului: Gala Gold meets Golden, din Los Angeles. "Zeiţa de la Montreal" a fost surprinsă în compania unor nume mari de la Hollywood şi din showbiz-ul american, precum Hugh Jackman, James Franco sau cântăreţul Ricky Martin.

Îmbrăcată într-o rochie albă şi o jachetă din piele, fosta gimnastă româncă a postat fotografii de la eveniment pe o reţea se socializare şi a strâns deja zeci de mii de vizualizări. Gala reuneşte anual vedete şi actori de peste ocean cu sportivi olimpici. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Nadia Comăneci, zeiță și în Beverly Hills. Fosta gimnasta a apărut aseară la unul din cele mai prestigioase evenimente ale anului