Antena Meniu Search
x

Video New York începe să se reîntoarcă la agitaţia care l-a consacrat. Oamenii de pretutindeni se bucură de repornirea turismului

New York - oraşul care nu doarme niciodată - îşi recapătă acest renume. După mai bine de un an, primii turişti s-au întors în metropolă. Muzeele, restaurantele şi sălile de spectacol şi-au reluat activitatea. Totodată, artiştii se pregătesc acum pentru spectacolele de pe Broadway.

de Redactia Observator

la 12.05.2021, 17:42

Vezi și

Fantoma de la Operă, Regele Leu, Chicago şi Hamilton sunt doar câteva dintre spectacolele care se întorc pe Broadway din luna septembrie. Artiştii se pregătesc să revină pe scenă iar biletele au fost aseară puse în vânzare. Costurile ajung şi până la 150 de dolari. Însă, bugetul pentru punerea în scenă a unui musical ajung la 300 de mii de dolari. 

Oraşul pare că a căpătat viaţă din nou

Încet, dar sigur, New York-ul se întoarce la agitaţia de altă dată. Atracţiile turistice ale oraşului precum Statuia Libertăţii, Grădina Botanică şi toate muzeele au fost redeschise în metropola americană. 

''Vedem din ce în ce mai mulţi turişti care vin aici. Aşa că lucrurile se îndreptă.''

Pe acelaşi subiect

Autorităţile speră ca turismul să revină la nivelul dinainte de pandemie până în 2024. Iar pentru a-şi atinge obiectivul, cer ajutorul localnicilor. 

Christopher Heywood, expert în turism: Le cerem new-yorkezilor să-şi invite prietenii şi familia în New York pentru a ne ajuta să recăpătăm vibraţia oraşului. Cred că este foarte, foarte, foarte important pentru new-yorkezi să joace un rol în revitalizarea destinaţiei. 

New York-ul a repornit turismul după imunizarea în masă. Centre de vaccinare au fost deschise inclusiv in staţiile de metrou. Peste 150 de milioane de oameni au fost vaccinaţi în Statele Unite cu cel puţin o doză. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » New York începe să se reîntoarcă la agitaţia care l-a consacrat. Oamenii de pretutindeni se bucură de repornirea turismului