Antena Meniu Search
x

Nicoleta, o româncă de 40 de ani, a fost ucisă de iubit în casa lor din Spania

Nicoleta, o româncă de 40 de ani, şi-a găsit sfârşitul chiar în mâinile bărbatului pe care îl iubea. Femeia a fost ucisă de iubitul său, un spaniol în vârstă de 54 de ani, chiar în casa lor, situată în oraşul Alovera, provincia Guadalajara.

de Monica Palade

la 30.05.2021, 23:05

Nicoleta, o româncă de 40 de ani, a fost ucisă de iubit în casa lor din Spania - captura video elmundo.es

Crima a avut loc în jurul orei 22:35 în imobilul situat pe strada Octavio Paz. La faţa loculului s-au deplasat agenți ai Gărzii Civile și ai Poliției Locale, precum și o ambulanţă, însă medicii nu au mai putut să facă nimic pentru Nicoleta.

Ucisă de iubitul spaniol

Iubitul româncei a fost reţinut. Potrivit, elmundo.es, oamenii legii susţin că pe numele principalului suspect nu a existat anterior vreo plângere de violenţă. Nu se ştie deocamdată motivul care l-a împins să comită această faptă.

Consiliul municipal Alovera a convocat un minut de reculegere la 12.00, duminică, în Plaza Mayor pentru a condamna crima, a cărei anchetă este în desfăşurare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Nicoleta, o româncă de 40 de ani, a fost ucisă de iubit în casa lor din Spania