Antena Meniu Search
x

N-o să vă vină să credeți, dar femeia cu DOUĂ VAGINE a rămas însărcinată, deși doctorii i-au spus că nu va face vreodată copii. Medical, e imposibil

Femeia cu doua vagine, despre care medicii erau absolut siguri că este infertilă, a rămas însărcinată printr-o minune. 

Krista Schwabfemeia cu două vagine, despre care medicii erau absolut siguri că este infertilă, a rămas însărcinată printr-o minune. 

Tânăra în vârstă de 32 de ani, a fost asigurată în repetate rânduri de cadrele medicale că este practic imposibil să aibă copii, din cauza detaliului care a făcut-o atât celebră cât și deosebit de tristă. Tînăra s-a născut cu doua seturi de organe de reproducere. Adică are două vagine, două cervixuri și două utere.

"După o mie de teste de sarcină ieșite negativ, am ajuns la punctul în care am renunțat să-mi mai doresc un copil. Sexul este extrem de sensibil și chiar mă doare de foarte multe ori și destul de rău, iar asta îmi afectează viața sexuală și încrederea în mine. Fiecare medic mi-a spus că e imposibil pentru mine să am copii. Totuși, într-o dimineață, a venit vestea ca o bombă. La al nu știu câtelea test pe sarcină, pe care îl făceam deja exagerat de des, am văzut pozitiv. M-am prăbușit pe jos, în lacrimi", a declarat Krista pentru presa locală.

"Și noi am fost surprinși să constatăm că doamna Schwab a rămas din nou însărcinată. Este total neașteptat, însă rămânem rezervați în acest moment, pentru că doamna a mai rămas de două ori însărcinată, însă a avut două avorturi spontane și nu a dus sarcina la bun sfârșit. N-am vrea să stricăm bucuria nimănui, însă, din cauza condiției sale medicale, este imposibil să ducă o sarcină la bun sfârșit, din considerente pe care le-am expus deja doamnei Schwab", a declarat Glover White, medicul ginecolog care a consultat-o pe femeie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » N-o să vă vină să credeți, dar femeia cu DOUĂ VAGINE a rămas însărcinată, deși doctorii i-au spus că nu va face vreodată copii. Medical, e imposibil