Antena Meniu Search
x

Detalii înfiorătoare despre românca ucisă în Republica Dominicană

Detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul româncei care a murit în condiţii misterioase în Republica Dominicană.

Vezi și

Detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul româncei care a murit în condiţii misterioase în Republica Dominicană. Tânăra ar fi fost deseori lovită de iubitul ei, un tânăr bogat, cu o familie influentă.

Îmormântarea a avut loc în Santo Domingo, la o zi după moartea tinerei. La funeralii, poze cu chipul zâmbitor al Andreei Celea au fost proiectate pe un monitor imens. Durerea părinţilor este cumplită. Fata era în vacanţă, împreună cu iubitul. Cel care este acum şi principalul suspect în cazul morţii ei. 

Jesús Ferrán, avocatul familiei Andreei Celea: "Există dovezi că a cerut ajutor din partea familiei, fiindcă se temea pentru viaţa ei. A ameninţat-o cu un cuţit. A trebuit să solicite un ordin de restricţie."

Poliția dominicană a confirmat că ordinul fusese emis pe 27 iulie. Cei doi iubiţi aveau o relaţie furtunoasă, presărată cu certuri şi împăcări. Anul trecut s-au şi despărţit o perioadă. 

Anka Celea Voicilă, mama româncei moarte: "Am fost fericită când fiica mea a terminat relaţia cu el, data trecută. Eu, ca mamă, simţeam că nu este pentru ea."   

Potrivit presei locale, Gabriel Villanueva face parte dintr-o familie bogată şi influentă. Rudele Andreei se tem că părinţii tânărului de 26 de ani ar putea încerca să influenţeze anchetatorii. 

Într-o scrisoare publicată astăzi, părinţii româncei îl descriu drept un tânăr violent. 

"Acesta este rezultatul unei relaţii turbulente, pe care familia nu a acceptat-o încă de la început. O relaţie în care au predominat actele de violenţă fizică şi abuzurile verbale care au provocat suferinţă", mărturiseşte familia fetei.  

Andreea Celea s-a născut în Constanţa, iar tatăl ei este român. Fata s-a mutat la doar 5 ani în Republica Dominicană, ţara de origine a mamei sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Detalii înfiorătoare despre românca ucisă în Republica Dominicană