Antena Meniu Search
x

Noi detalii în cazul morţii "inexplicabile" a solistei de la The Cranberries, Dolores O'Riordan. Apropiaţii artistei fac dezvăluiri despre ultimele săptămâni din viaţa cântăreţei

E doliu în muzica britanică, după ce îndrăgita solistă a trupei The Cranberries, Dolores O'Riordan, a murit "subit", luni, la Londra.

E doliu în muzica britanică, după ce îndrăgita solistă a trupei The Cranberries, Dolores O'Riordan, a murit "subit", luni, la Londra.

Nu se cunosc detalii despre cauzele morţii, iar poliţia tratează decesul artistei ca fiind "inexplicabil". Familia a cerut discreţie maximă şi a făcut apel ca fanii să le respecte suferinţa. 

Dolores O'Riordanîn vârstă de 46 de ani se afla în studioul de înregistrări când s-a prăbuşit la pământ. 

Iar astăzi, site-ul de celebrităţi TMZ scrie că surse apropiate cântăreţei spun că Dolores O'Riordan a fost "îngrozitor de deprimată" în ultimele săptămâni.

Colegii de trupă ai artistei sunt devastaţi şi şocaţi de moartea prematură a artistei.

"Suntem devastați la trecerea în nefiinţă a prietenei noastre Dolores.

Era un talent extraordinar și suntem privilegiați că am făcut parte din viața ei începând din 1989 când s-a născut Cranberries. Lumea a pierdut astăzi un adevărat artist", au transmis colegii solistei de la The Cranberries.

Originară din Irlanda, Dolores O'Riordan a devenit vedetă de talie mondială la 18 ani, atunci când s-a afirmat ca solistă a trupei The Cranberries.  

Trupa The Cranberries, una dintre cele mai populare formaţii rock din anii 1990, a lansat şase albume de studio, care s-au vândut în peste 40 de milioane de copii pe plan mondial.

Printre cele mai cunoscute single-uri ale formaţiei sunt piese precum „Linger", „Dreams", „Zombie", „Ode to My Family", „Ridiculous Thoughts", „Salvation" şi „Promises".

O'Riordan s-a despărţit, în 2014, de soţul ei, Don Burton, cu care a fost împreună timp de 20 de ani. Ea şi Burton, fostul manager de turneu al trupei Duran Duran, au avut trei copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Noi detalii în cazul morţii "inexplicabile" a solistei de la The Cranberries, Dolores O'Riordan. Apropiaţii artistei fac dezvăluiri despre ultimele săptămâni din viaţa cântăreţei